Konzumbio biobolt, Tatabánya - Konzumudvarkonzumbio.hu - info@funtek.hu | nyomtatta: vendég


Csíráztatás

Natura
lucerna csíráztatásra
  • Áztatási idő: 4-6 óra.
  • Öblítés naponta kétszer.
  • Csíráztatási idő 5-6 nap.
  • Csírahossz 3 mm.
  • A,B,C,D,E,G,K vitamint és vasat tartalmaz.
Konzumbio
Bio brokkoli csíráztatásra
  • Beta-karotin forrás.
  • A zöldségfélék közül legnagyobb mennyiségben tartalmaz vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat és rengeteg hasznos vegyületet szervezetünk számára.
  • Kitűnő C-vitamin, folsav és beta-karotin forrás.
  • Rákprevenciós étrend része.
Bavicchi
Geo bio mungóbab csíráztatásra
  • Kiemelkedően magas fehérjetartalom.
  • Különösen ajánlott sportolók és kisgyermekek részére! Jelentős vas és C-vitamin tartalom.
  • A csíráztatott babok könnyen emészthetőek, nem termelődnek gázok!
  • Áztatási idő: 12 óra
  • Öblítés: naponta 2-3-szor
  • Csíráztatási idő: 3-5 nap
Bavicchi
Geo bio ruccola csíráztatásra
  • Zsázsához hasonló élettani hatások.
  • Nagy mennyiségű telítetlen zsírsavtartalma miatt
  • szív- és érrendszeri betegségekben diétás kiegészítő.
  • Magas E-vitamin tartalmú.
  • Csökkenti a gyulladásokat.
Bavicchi
Geo bio hajdina csíráztatásra
  • Vitaminok: C, B-komplex, E
  • Ásványi anyagok: vas, foszfor, kálium de óvatosan, mert átható aromája van.
  • Magas fehérjetartalom, robolál, riboflavin és rutin-tartalma serkenti az agyat és erősíti az érfalakat.
  • Csírája főételként is felhasználható.
  • Értékes adalék a kenyér tésztájához.
Konzumbio
bio zsázsa csíráztatásra
  • Gyorsan csírázó mag, jellegzetes ízének köszönhetően kiváló fűszer salátákhoz, szendvicskrémekhez, levesekhez.
  • Gyógyhatása miatt ősidők óta nagyra becsülik. Cukorbetegeknek különösen ajánlott.
  • Áztatási idő: 6 óra Csak permetezzük.
  • Csíráztatási idő: 4-8 nap
Bavicchi
Geo bio lepkeszegmag csíráztatásra
  • Áztatási idő: 4 óra.
  • Öblítés: naponta négyszer
  • Csíráztatási idő: 2 nap
Bavicchi
Geo bio lóhere csíráztatásra
  • Változókori hőhullámok enyhítésére
  • szórja meg vele reggeli salátáját, kenyerét.
  • Általános közérzetjavító, vitalitást fokozó.
Bavicchi
Geo bio bazsalikom csíráztatásra
  • C + E + béta-karotin, vas, kalcium, A és B1 vitamin tartalom.
  • Gyulladáscsökkentő, immunerősítő, eredményes emésztési zavarok, puffadás esetén.
  • Vizelethajtó, vesetisztító, kőoldó.
Bavicchi
Geo bio szójabab csíráztatásra
  • Tartalmazza az összes nélkülözhetetlen aminosavat, tehát teljes értékű fehérje. Emellett magas az E-vitamin, réz, cink és lecitin tartalma, de jól felszívódó CA, vas és D-vitamin is van benne. A hosszú, ropogós csíranövények nyersen a legízletesebbek.
Bavicchi
Geo bio adzuki bab csíráztatásra
  • Édes ízű, vesék működését serkentő.
  • Az adzuki bab természetes inzulinszabályzók,koleszterincsökkentők, vérnyomásszabályzók, szíverősítők.
  • Jelentős vasforrás.
  • Csíráztatva nem okoznak bélgázosodást.
Bavicchi
Geo bio édeskömény csíráztatásra
  • Erjedés- és puffadásgátló.
  • "Könnyebb emésztés" Kitűnő levesbetét, de óvatosan, mert átható aromája van.
  • Kismamák mindennapi étrendjébe tejszaporító hatása miatt érdemes beépíteni.
Bavicchi
Geo bio vöröskáposzta csíráztatásra
  • Fekélygyógyító vegyület. U- vitamint tartalmaz, gyulladáscsökkentő. Táplálja a bőrt, tisztítja a vért, javítja a látást. Csontok, fogak, nyirokmirigy. Keringésjavító. Kálciumtartalma megegyezik a tej kálciumtartalmával.
Bavicchi
Geo bio lencse csíráztatásra
  • Jelentős rosttartalom.
  • Koleszterincsökkentő.
  • Mézga és pektin tartalma miatt az étkezések után hirtelen fellépő vércukorszint-emelkedést jelentősen csökkenti, ezért alkalmas a cukorbetegek diétájának kiegészítésére és fogyókúrázóknak jelentős magnézium, vas, cink és krómtartalma.
Bavicchi
Geo bio lenmag csíráztatásra
  • Igen jóízű csírákat kapunk,
  • amivel reggeli müzlinket is gazdagíthatjuk.
  • Áztatási idő: 4 óra.
  • Öblítés: naponta négyszer
  • Csíráztatási idő: 2 nap
Bavicchi
Geo bio zsázsa csíráztatásra
  • Gyorsan csírázó mag, jellegzetes ízének köszönhetően kiváló fűszer salátákhoz, szendvicskrémekhez, levesekhez. Gyógyhatása miatt ősidők óta nagyra becsülik. Cukorbetegeknek különösen ajánlott.
  • Áztatási idő: 6 óra Csak permetezzük.
  • Csíráztatási idő: 4-8 nap
Bavicchi
Geo bio póréhagyma csíráztatásra
  • Természetes antibiotikum.
  • Tisztítja a véráramot, májat.
  • Egyesíti a hagyma és a fokhagyma élettani hatásait.
  • Emésztőszervekre jótékony hatású.
Bavicchi
Geo Bio brokkoli csíráztatásra
  • Beta-karotin forrás.
  • A zöldségfélék közül legnagyobb mennyiségben tartalmaz vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat és rengeteg hasznos vegyületet szervezetünk számára.
  • Kitűnő C-vitamin, folsav és beta-karotin forrás.
  • Rákprevenciós étrend része.
Bavicchi
Geo bio zöldborsó csíráztatásra
  • A lencse-, borsó- és babfélék természetes inzulinszabályzók, koleszterincsökkentők, vérnyomásszabályzók és szíverősítők. Rákblokkoló anyagokat tartalmaznak és rákmegelőzők. Jelentős vasforrások.
Bavicchi
Geo bio csicseriborsó csíráztatásra
  • A keleti országok és India kedvelt hüvelyes növénye.
  • Erőt ad és jótékony hatással van a lélekre.
  • Ez a pangansav nevű hatóanyagnak köszönhető (B16).
  • "Egye magát boldoggá".
  • Áztatási idő: 12 óra
Bavicchi
Geo bio napraforgó csíráztatásra
  • A fogyókúrázók legkedveltebb csírája.
  • Kellemes ízű jódtartalmú, vízhajtó hatású.
  • Jótékony hatással van a cukorbetegségekre.
  • Igen sok foszfort, kálciumot, fehérjét és E-vitamint tartalmaz.
Bavicchi
Geo bio fokhagyma csíráztatásra
  • A népi gyógyászatból ismert gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatású, immunerősítő.
  • Koleszterincsökkentő, antioxidáns hatású, fiatalító.
Honlaptérkép Ideart Az oldal 135.530948639 ms alatt készült el. Felhasználó: vendég