|
Csíráztatás
Bavicchi Geo bio bazsalikom csíráztatásra
- C + E + béta-karotin, vas, kalcium, A és B1 vitamin tartalom.
- Gyulladáscsökkentő, immunerősítő, eredményes emésztési zavarok, puffadás esetén.
- Vizelethajtó, vesetisztító, kőoldó.
Natura lucerna csíráztatásra
- Áztatási idő: 4-6 óra.
- Öblítés naponta kétszer.
- Csíráztatási idő 5-6 nap.
- Csírahossz 3 mm.
- A,B,C,D,E,G,K vitamint és vasat tartalmaz.
Konzumbio Bio brokkoli csíráztatásra
- Beta-karotin forrás.
- A zöldségfélék közül legnagyobb mennyiségben tartalmaz vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat és rengeteg hasznos vegyületet szervezetünk számára.
- Kitűnő C-vitamin, folsav és beta-karotin forrás.
- Rákprevenciós étrend része.
Bavicchi Geo bio ruccola csíráztatásra
- Zsázsához hasonló élettani hatások.
- Nagy mennyiségű telítetlen zsírsavtartalma miatt
- szív- és érrendszeri betegségekben diétás kiegészítő.
- Magas E-vitamin tartalmú.
- Csökkenti a gyulladásokat.
Bavicchi Geo bio mungóbab csíráztatásra
- Kiemelkedően magas fehérjetartalom.
- Különösen ajánlott sportolók és kisgyermekek részére! Jelentős vas és C-vitamin tartalom.
- A csíráztatott babok könnyen emészthetőek, nem termelődnek gázok!
- Áztatási idő: 12 óra
- Öblítés: naponta 2-3-szor
- Csíráztatási idő: 3-5 nap
Bavicchi Geo bio édeskömény csíráztatásra
- Erjedés- és puffadásgátló.
- "Könnyebb emésztés" Kitűnő levesbetét, de óvatosan, mert átható aromája van.
- Kismamák mindennapi étrendjébe tejszaporító hatása miatt érdemes beépíteni.
Bavicchi Geo bio zöldborsó csíráztatásra
- A lencse-, borsó- és babfélék természetes inzulinszabályzók, koleszterincsökkentők, vérnyomásszabályzók és szíverősítők. Rákblokkoló anyagokat tartalmaznak és rákmegelőzők. Jelentős vasforrások.
Bavicchi Geo bio hajdina csíráztatásra
- Vitaminok: C, B-komplex, E
- Ásványi anyagok: vas, foszfor, kálium de óvatosan, mert átható aromája van.
- Magas fehérjetartalom, robolál, riboflavin és rutin-tartalma serkenti az agyat és erősíti az érfalakat.
- Csírája főételként is felhasználható.
- Értékes adalék a kenyér tésztájához.
Bavicchi Geo bio vöröskáposzta csíráztatásra
- Fekélygyógyító vegyület. U- vitamint tartalmaz, gyulladáscsökkentő. Táplálja a bőrt, tisztítja a vért, javítja a látást. Csontok, fogak, nyirokmirigy. Keringésjavító. Kálciumtartalma megegyezik a tej kálciumtartalmával.
Bavicchi Geo Bio brokkoli csíráztatásra
- Beta-karotin forrás.
- A zöldségfélék közül legnagyobb mennyiségben tartalmaz vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat és rengeteg hasznos vegyületet szervezetünk számára.
- Kitűnő C-vitamin, folsav és beta-karotin forrás.
- Rákprevenciós étrend része.
Bavicchi Geo bio lencse csíráztatásra
- Jelentős rosttartalom.
- Koleszterincsökkentő.
- Mézga és pektin tartalma miatt az étkezések után hirtelen fellépő vércukorszint-emelkedést jelentősen csökkenti, ezért alkalmas a cukorbetegek diétájának kiegészítésére és fogyókúrázóknak jelentős magnézium, vas, cink és krómtartalma.
Bavicchi Geo bio adzuki bab csíráztatásra
- Édes ízű, vesék működését serkentő.
- Az adzuki bab természetes inzulinszabályzók,koleszterincsökkentők, vérnyomásszabályzók, szíverősítők.
- Jelentős vasforrás.
- Csíráztatva nem okoznak bélgázosodást.
Bavicchi Geo bio napraforgó csíráztatásra
- A fogyókúrázók legkedveltebb csírája.
- Kellemes ízű jódtartalmú, vízhajtó hatású.
- Jótékony hatással van a cukorbetegségekre.
- Igen sok foszfort, kálciumot, fehérjét és E-vitamint tartalmaz.
Bavicchi Geo bio szójabab csíráztatásra
- Tartalmazza az összes nélkülözhetetlen aminosavat, tehát teljes értékű fehérje. Emellett magas az E-vitamin, réz, cink és lecitin tartalma, de jól felszívódó CA, vas és D-vitamin is van benne. A hosszú, ropogós csíranövények nyersen a legízletesebbek.
Konzumbio bio zsázsa csíráztatásra
- Gyorsan csírázó mag, jellegzetes ízének köszönhetően kiváló fűszer salátákhoz, szendvicskrémekhez, levesekhez.
- Gyógyhatása miatt ősidők óta nagyra becsülik. Cukorbetegeknek különösen ajánlott.
- Áztatási idő: 6 óra Csak permetezzük.
- Csíráztatási idő: 4-8 nap
Bavicchi Geo bio zsázsa csíráztatásra
- Gyorsan csírázó mag, jellegzetes ízének köszönhetően kiváló fűszer salátákhoz, szendvicskrémekhez, levesekhez. Gyógyhatása miatt ősidők óta nagyra becsülik. Cukorbetegeknek különösen ajánlott.
- Áztatási idő: 6 óra Csak permetezzük.
- Csíráztatási idő: 4-8 nap
Bavicchi Geo bio csicseriborsó csíráztatásra
- A keleti országok és India kedvelt hüvelyes növénye.
- Erőt ad és jótékony hatással van a lélekre.
- Ez a pangansav nevű hatóanyagnak köszönhető (B16).
- "Egye magát boldoggá".
- Áztatási idő: 12 óra
|
|