MENÜ
 

DR. LENKEI GÁBOR

Dr. Lenkei Gábornak hívnak. 1961-ben születtem. 1986-ban szereztem orvosi diplomát kitűnő (summa cum laude) minősítéssel.

Hat évig dolgoztam a hivatalos keretek között a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Tapasztalatokat szereztem kutatóorvosként, később klinikai orvosként belgyógyászati, majd szülészet-nőgyógyászati osztályon is.

Számomra túl merevnek, túlságosan szűknek tűntek azok a keretek, amiket a hivatalos orvoslás megengedett. Lelkesedésem, tenni akarásom, az új, jobb megoldások keresése iránti olthatatlan vágyam szétfeszítette ezeket a korlátokat. A saját magam által kijelölt úton kezdtem el járni.

Jól döntöttem. Ha a hivatalos keretek között maradtam volna, talán soha nem leltem volna rá azokra az információkra, amelyek mai tevékenységem alapját képezik.

Megértettem, hogy mikor és miért vált az orvostudomány merevvé és elzárkózóvá.

Megértettem, hogy az orvosképzés fölötti uralmat egy olyan érdekcsoport vette át – az 1900-as évek elejétől kezdve – amely nem érdekelt abban, hogy az emberek egész életük során teljes, virágzó egészségben éljenek.

Megértettem, hogy létezik, és nagyon aktívan tevékenykedik egy olyan erő, amely abból húz hasznot, ha az emberek tudatlanok, esendőek, kiszolgáltatottak és nem képesek arra, hogy magas szinten tartsák az egészségi állapotukat.

Ekkor találtam szemben magam a gyógyszermaffiával.

Vitamin ABC

 

  • Mire jó az A-vitamin?

    • részt vesz a megfelelő, normál vasanyagcserében
    • hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához
    • hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához
    • hozzájárul a normál látás fenntartásához
    • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez

    Mire jó a D-vitamin?

    • hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához
    • hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához
    • hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához
    • hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához
    • hozzájárul a normál fogazat fenntartásához
    • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
     
  •  
     

    Spirulina és Chlorella alga tabletta

    Az algák a Föld legősibb élőlényei közé tartoznak.

    Alga névvel illetnek többféle sós- és édesvízi növényfélét is. Vannak közöttük parányi egysejtűek de nagyobb, leveles növények is.

    Népszerűségük egyik fő oka az, hogy rendkívül gazdagok értékes tápanyagokban.
    Az algákkal – túlzás nélkül – az óceánok, a tengerek és az édes vizek legértékesebb kincseit vehetjük magunkhoz.

  •  
     
     

    Kiváló összetételű, nagy gondossággal megtervezett készítmény. Tízféle ásványi anyag harmonikus keveréke.

    Fontos információ:

    Bizonyos fokig indokoltan divatos téma a lúgosítás. Egyvalamiről nem szabad elfeledkezni. A természet eleve felszerelte szervezetünket egy rendkívül erőteljes és hatékony belső szabályozó rendszerrel, amely képes elvégezni a savak közömbösítését, azaz képes lúgosítani, mégpedig pontosan a megkívánt mértékben.
    Csakhogy! Feladatát csak abban az esetben képes elvégezni, ha ehhez megfelelő támogatást kap. A szervezeten belül zajló természetes és hatékony lúgosítás legalapvetőbb eszközei a megfelelő mennyiségben és helyes arányban jelenlévő ásványi anyagok.

  •  
     
     

    B1-vitamin 100 mg

    Mire jó a B1-vitamin?

    • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
    • hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez
    • hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához
    • hozzájárul a szív megfelelő működéséhez

    A B1-vitamin az elsők között írta be a nevét a modern orvostudományos felfedezések történelemkönyvébe. Már az 1880-as évek végén pontos orvosi leírások születtek arról, hogy az elégtelen mennyiségű B1-vitamin – a megfigyelés tárgyát képező állatoknál – súlyos idegrendszeri károsodásokat, sőt akár halált is okoz. Sok egyéb tünet mellett az idegesség, agresszivitás, alvási zavarok, sőt a szellemi képességek hanyatlásának jelei is szerepeltek a listán.
    A hiányállapot megszüntetése kapcsán – ahogyan arról a történetírók is beszámoltak – azt figyelték meg, hogy a megfelelő mennyiségű B1-vitamin az idegrendszert éppé, nyugodttá, kiegyensúlyozottá, harmonikussá tette.

  •  
     
     
     

    Mire jó a B1-vitamin?

    • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
    • hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez
    • hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához
    • hozzájárul a szív megfelelő működéséhez

    A B1-vitamin az elsők között írta be a nevét a modern orvostudományos felfedezések történelemkönyvébe. Már az 1880-as évek végén pontos orvosi leírások születtek arról, hogy az elégtelen mennyiségű B1-vitamin – a megfigyelés tárgyát képező állatoknál – súlyos idegrendszeri károsodásokat, sőt akár halált is okoz. Sok egyéb tünet mellett az idegesség, agresszivitás, alvási zavarok, sőt a szellemi képességek hanyatlásának jelei is szerepeltek a listán.
    A hiányállapot megszüntetése kapcsán – ahogyan arról a történetírók is beszámoltak – azt figyelték meg, hogy a megfelelő mennyiségű B1-vitamin az idegrendszert éppé, nyugodttá, kiegyensúlyozottá, harmonikussá tette.

  •  
     
     

    Mire jó a B1-vitamin?

    • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
    • hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez
    • hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához
    • hozzájárul a szív megfelelő működéséhez

    A B1-vitamin az elsők között írta be a nevét a modern orvostudományos felfedezések történelemkönyvébe. Már az 1880-as évek végén pontos orvosi leírások születtek arról, hogy az elégtelen mennyiségű B1-vitamin – a megfigyelés tárgyát képező állatoknál – súlyos idegrendszeri károsodásokat, sőt akár halált is okoz. Sok egyéb tünet mellett az idegesség, agresszivitás, alvási zavarok, sőt a szellemi képességek hanyatlásának jelei is szerepeltek a listán.
    A hiányállapot megszüntetése kapcsán – ahogyan arról a történetírók is beszámoltak – azt figyelték meg, hogy a megfelelő mennyiségű B1-vitamin az idegrendszert éppé, nyugodttá, kiegyensúlyozottá, harmonikussá tette.

  •  
     
     

    A B-komplex 50 valójában 11-féle B-vitamin harmonikus kombinációja.

    Mivel nagyon sokféle B-vitamint tartalmaz, nevezhetnénk nagyon színvonalas multi-B, vagy poli-B készítménynek is. (Multi, vagy poli = sok)

    Elnevezését arról kapta, hogy a kapszulákban az összetevők nagyobb része 50 mg-os adagokban található.

  •  
     
     
     

    Mire jó a cink?

    • hozzájárul a normál csontozat fenntartásához
    • hozzájárul a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához
    • részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében
    • hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához

    A cink is nyomelem, azaz rendkívül kis mennyiségben fordul elő mind a természetben, mind az emberi szervezetben.
    Ez azonban nem jelenti azt, hogy a cink ne játszana központi jelentőségű szerepet az egészséges életműködések fenntartásban.

    Csak egyetlen információ:

    A cink legkevesebb 200-féle különböző enzim alkotórésze. Az enzimek olyan fehérjék, amelyek létfontosságú anyagcsere folyamatokat befolyásolnak a szervezetben. Látható, hogy a cink ezeken az enzimeken keresztül minimum 200-féle fontos életfolyamatra van hatással. A cink tartalmú enzimek cink hiányában vagy elégtelen mennyisége esetén nem képesek megfelelően ellátni a feladatukat.

  •  
     
     
     

    Mire jó a D-vitamin?

    • hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához
    • hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához
    • hozzájárul az egészséges csontozat, normál fogazat és az egészséges izomfunkció fenntartásához
    • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
    Az értékes összetevők kombinációját csinos, kis méretű lágyzselatin kapszulákba csomagoltuk.

    A D-vitamint – amelyet szokás napfényvitaminnak is nevezni -, újabban egyre élénkebb tudományos érdeklődés veszi körül. Egymást követve jelennek meg a kutatási eredmények, amelyek azt mutatják, hogy ez a kulcsfontosságú vitamin sokkal nagyobb mennyiségben szükséges az emberi szervezet számára, mint azt korábban feltételeztük.

  •  
     
     

    Mire jó a D-vitamin?

    • hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához
    • hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához
    • hozzájárul az egészséges csontozat, normál fogazat és az egészséges izomfunkció fenntartásához
    • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
    Az értékes összetevők kombinációját csinos, kis méretű lágyzselatin kapszulákba csomagoltuk.

    A D-vitamint – amelyet szokás napfényvitaminnak is nevezni -, újabban egyre élénkebb tudományos érdeklődés veszi körül. Egymást követve jelennek meg a kutatási eredmények, amelyek azt mutatják, hogy ez a kulcsfontosságú vitamin sokkal nagyobb mennyiségben szükséges az emberi szervezet számára, mint azt korábban feltételeztük.

  •  
     
     

    A sokoldalú E-vitamin.

    Először – állatkísérletekben – a hibátlan nemi működések fenntartásában betöltött szerepét ismerték fel. El is nevezték termékenységi vitaminnak.
    Kémiai természetét illetően az antioxidánsok közé sorolható. Még az élelmiszeripar is felhasználja arra, hogy a termékek hosszan megőrizzék üdeségüket és frissességüket. Nem véletlen, hogy igényes kozmetikumokban szinte elhagyhatatlan összetevőként alkalmazzák.

    Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

    A múlt század derekán megjelent egy izgalmas könyv Herbert Bailey tollából, Kulcs az egészséges szívhez: Az E-vitamin eltitkolt története címmel.
    Nagyon sokoldalú vitamin.

    Kiváló minőségű készítményünk egyetlen lágyzselatin kapszulája olyan mennyiségű – 400 NE, azaz Nemzetközi Egység – E-vitamint tartalmaz, amennyihez 1,5 kg mandula, vagy 1,5 kg dió elfogyasztása révén lehetne hozzájutni.

  •  
     

    Mi a folsav, és mire jó?

    A folsav név a latin folium szóból ered, jelentése levél vagy lomb. Az elnevezés arra utal, hogy a folsav természetes állapotában leginkább zöld növényekben (spenót, karfiol, spárga, zöldbab, brokkoli, borsó) található meg.

    Az orvosi tankönyvek tanúsága szerint a folsav létfontosságú szerepet tölt be az örökítő anyag (DNS) hibátlan előállításában. Nyilvánvaló, hogy ezen keresztül szinte az összes életfolyamatra hatást gyakorol.

    Köztudott, hogy a tervezett várandósságot megelőzően és a várandósság ideje alatt különösen fontos a megfelelő mennyiségű folsav fogyasztása.

    Érdekesség:

    Dr. Czeizel Endre orvosgenetikus professzor számításai szerint kb. 15 tányérnyi spenót tartalmaz olyan mennyiségű folsavat, amennyi egy anyai örömök elé néző kismama mindennapi igénye.

  •  
     
     

    Mire jó a Jód?

    • hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához
    • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
    • hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez
    • hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez
  •  
     
     

    Mire jó a Króm?

    • hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához

    A króm is nyomelem.
    Így aztán – ahogyan a többi nyomelem is – bár rendkívül kis mennyiségben szükséges, de nélkülözhetetlen az egészséges életfolyamatokhoz.
    A króm olyan enzimrendszerek alapvető alkotóeleme, amelyek központi szerepet töltenek be a szénhidrát anyagcsere szabályozásában.

  •  
     

    Mi a Lecitin?

    lecitin nem egyetlen anyag, hanem az emberi szervezet működéséhez nélkülözhetetlen, egymással rokon zsírféleségek keveréke.
    Elnevezése a görög lekithosz = tojássárgája szóból ered.
    A lecitin tojássárgájából és bizonyos növényekből természetes úton nagy mennyiségben kinyerhető.

    A sejtek működésében létfontosságú szerepet játszó sejthártya alapvető építőeleme. Különösen nagy mennyiségben található a zsírokban gazdag idegrendszerben.

    Saját hasznosságán túlmenően elősegíti más értékes zsírok és olajok bélből történő felszívódását és hasznosulását is, azáltal, hogy apró cseppekké bontja azokat.

     
  •  
     
     

    Valóban nagyon szép az a növényke, amelyből ezt a hidegen sajtolt nemes olajféleséget nyerik. Az olaj maga gazdag az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő telítetlen zsírsavakban.

    Ezek révén képes arra, hogy nagyon aktív szerepet játsszon a zsíranyagcserében. Keresett termék, elsősorban a vonalaikra kényes hölgyek használják előszeretettel.

    A száraz, gyulladt bőr ápolására szolgáló kozmetikai készítményekben is felhasználják alapanyagként.

  •  
     
     A lutein név a latin lutea = sárga szóból ered. Találó az elnevezés, hiszen a lutein valóban sárga színű anyag. Magas koncentrációban színe elmélyül, vörösbe hajló is lehet.

    A kémiailag antioxidánsnak számító lutein különösen nagy mennyiségben fordul elő a szemben. Nem a látható részén, hanem a legmélyén, a szemfenéken. Egészen pontosan azon a területen, amely az éles látásért felel, és amely ki van téve az ide zúduló nagy mennyiségű, koncentrált fény erőteljes hatásának. Ezt a területet a luteintől nyert színe alapján „sárgafolt”-nak szokás nevezni.

    A szemfenék, különösen a sárgafolt épsége elengedhetetlen az éles látáshoz. A jelek szerint a természet bölcsen gondoskodott arról, hogy éppen ezen a területen legyen jelen nagy mennyiségben a lutein.

  •  Nem véletlen, hogy a magnéziumot és a B6-vitamint egyre gyakrabban népszerűsítik kombinációjuk formájában.

    Megálmodtunk egy nagyon színvonalas készítményt:

    • alaposan megemelt összetevő tartalommal,
    • nagyon szolid áron,
    • bámulatosan jó ár/érték arányt biztosítva,
  •  
     
     A Niacint nevezik intelligens vitaminnak is. Méltán érdemelte ki ezt a rangos elnevezést.

    Rendkívül erőteljes hatásokat kiváltó, különlegesen értékes vitamin, de egyben olyan is, mint egy száguldani kívánó versenyparipa. Csak egy jó lovas tud megülni a hátán. Alkalmazása csak kellő felkészültség mellett ajánlatos. A Niacin helyes és hatékony felhasználásához szükséges hozzáértést megszerezheti L. Ron Hubbard Tiszta test tiszta elme című könyvéből.

    A termék megvásárlása előtt, az igényes és ésszerű alkalmazásához vegye igénybe webáruház tanácsadó kollégánk segítségét!

  •  Az Alga nyomelem komplex tabletta kiválóan ötvözi az ősi, érintetlen természet gazdagságát a korszerű technológiával.

    Az alga kivonat biztosítja számunkra a természet gazdagságát, az óceánban megtalálható anyagok sokszínűségét.

    Az Atlanti-óceán északi részének partvidékén élő alga növekedése során felhalmozza a testében az óceánban természetes körülmények között megtalálható ásványi anyagokat és nyomelemeket. Így válik számunkra az összes nyomelem szokatlanul gazdag forrásává.

    Az alga kivonatot a lehető legkorszerűbb összetevők felhasználásával tovább dúsítottuk nyolcféle ásványi anyaggal. A már eleve meglévő nyomelem-gazdagságot így kiegészítve megalkottuk a nyomelemek és az ásványi anyagok harmonikus kombinációját.

    Az összetevők rendkívüli sokféleségében bővelkedő készítmény fogyasztható önmagában, de tökéletes párost alkot az Ásványi anyag komplex tablettával is. Nélkülözhetetlen összetevője a Klasszikus Multivitaminoknak is.

  •  
    • Az egészséges Omega-3 és Omega-6 arányhoz Omega-3 bevitelre van szükségünk.
    • Nagyobb mennyiségű Omega-3 a tengeri halakból nyerhető ki.
    • A portugálok, étrendjük révén kb. 150-szer több Omega-3-hoz jutnak, mint a tengeri halat csak elvétve fogyasztó magyarok.
    • Napi 300-350 mg Omega-3 elfogyasztásához Önnek 30-35-szörösére kellene megemelnie a halfogyasztását.

    Kiemelkedően magas koncentrációjú, prémium termékkülönlegesség.
    Magasabb összetevő tartalom, jóval kisebb méretű kapszulában.
    A magasabb Omega-3 koncentráció (kevesebb egyéb olajféleség) nagyobb mértékben javítja a szervezetbe jutó olajok omega-3 arányát.

  •  
     
     Kétféle kiváló kombinációban:

    Összetevőtartalmát illetően mindkét változat – a Dr. Lenkei Vitamin termékekre jellemző módon – kiemelkedően jó ár/érték arányt képviselő készítmény.

  •  
     Kétféle kiváló kombinációban:

    Összetevőtartalmát illetően mindkét változat – a Dr. Lenkei Vitamin termékekre jellemző módon – kiemelkedően jó ár/érték arányt képviselő készítmény.

     
  •  
     

    A testünket felépítő sejtekben parányi élő erőművek sokasága található. Idegen szóval mitokondriumoknak nevezik őket. Ezekben termelődik az élethez szükséges energia.
    De csak abban az esetben, ha…!

    Hozzájutnak az összes, az üzemelésükhöz szükséges alapanyaghoz.

    Mi a Q10 Koenzim, és mire jó?

    A Q-10-nek központi fontosságú szerepe van abban, hogy a sejtjeinkben az energia fel tudjon szabadulni.
    A szervezet képes saját maga számára valamennyi Q-10-et előállítani. Csakhogy…
    Vannak olyan megfigyelések, amelyek szerint a szervezetünkben keletkező mennyiség nem minden életkorban és nem minden élethelyzetben éri el a szükséges szintet. Úgy tűnik, hogy fiatal felnőttkorunkban kapjuk belőle a legjobb ellátást.
    Az évek előrehaladtával egyre hasznosabbnak bizonyulhat a pótlása.

  •  
     

    Az algák a Föld legősibb élőlényei közé tartoznak.

    Alga névvel illetnek többféle sós- és édesvízi növényfélét is. Vannak közöttük parányi egysejtűek de nagyobb, leveles növények is.

    Népszerűségük egyik fő oka az, hogy rendkívül gazdagok értékes tápanyagokban.
    Az algákkal – túlzás nélkül – az óceánok, a tengerek és az édes vizek legértékesebb kincseit vehetjük magunkhoz.

    • Az algafélék jellemzően összegyűjtik és felhalmozzák a környezetük minden értékes sóját és nyomelemét.
    • A Spirulina alga édesvízi eredetű és híres magas fehérjetartalmáról is.

    Amennyiben különleges fehérje- ásványi anyag- és nyomelem forráshoz szeretnénk jutni, fogyasztásuk feltétlenül ajánlható.

    A kiszárított spirulina fehérjetartalma a forrástól függően 55-77% között változik, tartalmazza az összes nélkülözhetetlen (esszenciális) aminosavat, gazdag esszenciális zsírsavakban is, pl. Omega-3.

  •  
     
    • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
    • hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez
    • hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához

    A szelén nyomelem.

    A „nyomelem” olyan ásványi anyagok összefoglaló elnevezése, amelyek jellemzően igen kis mennyiségben fordulnak elő mind a természetben, mind az élő szervezetben. A név a „csak nyomokban előforduló elem” kifejezés lerövidítéséből származik. Nyomokban, azaz éppen hogy kimutatható mennyiségben.
    A nyomelemek, köztük a szelén is, dacára annak, hogy rendkívül kis mennyiségben szükségesek az életfolyamatokhoz, rendkívüli fontossággal bírnak.

    Érdekesség:

    A szelént 1817-ben fedezte fel Jöns Jacob Berzelius svéd vegyész, és Szelénéről, a hold görög istennőjéről nevezte el. A szelén neve a görög szeléné = hold szóból ered.

     
     
  •  

 

A só olyannyira fontos és alapvető élelmiszer, hogy birtoklásáért hajdanában még háborúkat is indítottak.

Sajnos még orvosokkal is elfogadtatták a tévhitet, amely szerint a sófogyasztás ártalmas lehet az egészségre. A korszerű orvostudomány már szakított ezzel a felfogással, de hosszú időt vehet még igénybe, mire a helytálló megközelítés is ugyanolyan széles körben ismert lesz, mint a korábbi, szinte belénk sulykolt elképzelés.

Az emberi szervezet nagy mennyiségű sót veszít verejtékezéssel járó fizikai munka, a nyári napmelegben való izzadás, vagy akár szaunázás során.

 

Vadon fogott tőkehal kollagén – natúr 500 g

Összetevők: Kollagén hidrolizátum (Cod – Gadus morhua/ Atlanti Tőkehal)

A kollagén a tökéletes, minden az egyben szupersztár a szervezet számára! Testünkben ez a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, mivel kötőszöveteinkben, bőrünkben, csontjainkban és inainkban található fehérjék körülbelül 25-35%-a kollagénből áll. A kollagénnek specifikus és egyedi aminosav-összetétele van.

Felhasználási javaslat: 3 dl vízben, tejben, juice-ban, smoothiekban keverjen el két adagolókanál (20 g) kollagénport.

A kollagén a görög “colla” (jelentése: ragasztó) szóból származik, az egész testben megtalálható, ezért úgy is gondolhat rá, mint egy “sejtragasztóra”, amely segít összetartani a test összes kötőszövetét. A kollagén fontos szerepet játszik a szervezetben ebben a folyamatban, és erőt, feszességet és rugalmasságot biztosít a bőrünkben, a csontokban, az izmokban, az inakban, a porcokban, a körmökben, a fogakban és a szervekben, beleértve az egész emésztőrendszert is. A kollagénben található aminosavak ezeknek a szerkezeteknek az építőkövei!

A szervezet maga is képes kollagént termelni, de 25 éves kortól e fontos fehérje termelése csökken egészen 50 éves korig, amikor a szervezet szinte már egyáltalán nem termel kollagént.

A megfelelő kollagénszint fenntartása és a megfelelő napi kollagénbevitel része a tápláló étrendnek. A kollagén egy fontos fehérje, amely gyakran hiányzik a napi étrendből. A kollagén és a specifikus aminosavak egyensúlyban tartják a fehérje-aminosav bevitelt. Ez kifejezetten az L-metionin és a glicin arányának köszönhető. Ez utóbbiban nagyon gazdag a kollagén.

 

Kollagén por csokoládé ízű (hidrolizált) – 283 g

TERMÉK LEÍRÁSA

Összetevők: Szarvasmarha kollagén hidrolizátum, természetes csokoládé aroma, Stevia, Monk Fruit (szerzetes gyümölcs)
Fűvel táplált és legelőn nevelt szarvasmarhától származik, kóser, gluténmentes, GMO mentes.
Bruttó súly: 351 g
Az ízesített kollagén-hidrolizátumot azért fejlesztettük ki, hogy végtelen és zamatos lehetőségeket nyújtsunk Önnek, hogy beépítse a napi táplálkozásába. Mind a csokoládés, mind a vaníliás kollagén egyedi ízű és enyhén édesített így élvezni fogja, ha kedvenc italaihoz és turmixához adja.
Kitűnő választás a finom kakaó gazdagságát a kávéhoz, a tejhez / magtejhez vagy a kedvenc turmix receptjéhez adni. Csak keverje össze és élvezze!

 

Mire jó a kollagén?

  • A kollagén nagyon különleges tulajdonságokkal bíró fehérjeféleség.
  • Csontjaink, fogaink, ízületeink, ereink, stb. alapvető építőeleme.
  • Bőrünk is nagy mennyiségben tartalmazza. Nem véletlenül.
  • Fontosságáról már az is sokat elárul, hogy teljes testsúlyunk 5-7%-kát ez az anyag teszi ki.
 
 
 
 
 

 

TERMÉK LEÍRÁSA

Összetevők: 100% bio mandula fehérje*
* ellenőrzött biogazdálkodásból származik
A Naduria bio Mandula fehérje (protein) az egyik legízletesebb, tisztán növényi alapú, vegán fehérjeforrás.
Tipikus diós aromája csodálatosan kombinálható más ételekkel.
Kifejezetten magas, 50%-os a fehérjetartalma. 1 adag, azaz 30 g mandulafehérje 15 g kiváló minőségű fehérjét tartalmaz.

Bio, gluténmentes, laktózmentes, ízesítő, színezék, tartósítószer mentes, vegán.

FELHASZNÁLÁS

Fehérje turmixokhoz, joghurtokhoz és különböző süteményekhez ajánljuk. Keverjen el 30 g vagy 4-5 evőkanál fehérjét 2-4 dl folyadékkal (pl. növényi ital vagy víz). Kipróbáltuk és bio kókusztejjel vagy kókusz főzőkrémmel (ami valójában egy magas kókusz tartalmú sűrűbb ital) igazán kivételesen finom italt kaphat.

 

A fehérje:

  • hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez
  • hozzájárul az izomtömeg fenntartásához
  • hozzájárul a normál csontozat fenntartásához

Aminosavakkal (Glutamin, Leucin, Izoleucin és Valin) dúsított

 

 legjobb minőségű alapanyagot kerestük. Megtaláltuk.
Írország különleges természeti adottságai révén nagyon gazdag a vegyi anyagok által érintetlen, természetes, zöldellő legelőkben.

A szűz ír mezőkön legelő marhák teje szennyeződésektől mentes. Ez a tény az ott élők számára magától értetődő.
Alapanyaggyártónk meg is lepődött, amikor bio bizonyítványt kértünk tőle. „Nem értem a kérést – felelte – mi más lehetne?” „Mi írek vagyunk!”

Ebből a kifogástalan minőségű alapanyagból készül a Dr. Lenkei Fehérje. Termékünk különlegessége a kiemelkedően magas tisztasági fok. A 78%-os tiszta protein tartalom igazán elismerésre méltó.

Fontos tudnia arról, hogy készítményünk úgynevezett „teljes értékű” proteint, azaz fehérjét biztosít.
Egy fehérjét akkor nevezhetünk teljes értékűnek, ha tartalmazza az összes létfontosságú aminosavat.

Már egyetlen adagja (30 gramm) olyan mennyiségű teljes értékű, tiszta fehérjét biztosít (23,5 gramm), amely egyenértékű:

  • 3-4 db tojás
  • 9-10 dkg sajt
  • 10-12 dkg húsféle
  • 12-13 dkg hal tiszta fehérjetartalmával.

Kiváló tápanyagforrás!

A fehérjepor turmixokban, shake-ben, joghurtba keverve, vagy egyéb Önnek tetsző módon felhasználva, pillanatok alatt elkészíthető, ízletes, teljes értékű fehérjeforrást biztosít.

 

 

Asztali nézet